Gastenboek

Laat hier een berichtje achter!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.112.198 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Herman en lucia schreef op 2 september 2023 om 14:39
Het was een mooie dag wij hebben allebei genoegen dan jullie nog daar voor en tot over twee jaar groetjes van herman en lucia
jannemarie schreef op 27 augustus 2018 om 18:10
Hallo Zien we alleen met cavuur in vrachtwagen??? Groeten van jannemarie devries uit Emmeloord
roald van dijk schreef op 23 december 2017 om 11:58
willen jullie mijn mail of messanger even lezen
Sabrina Kleijn schreef op 7 september 2016 om 14:06
Wat was het weer een fantastische dag 3 sept, om al die blije gezichten te zien. Ik wil iedereen bedanken namens mijn dochter Sabrina, onze chauffeur Tiemen en alle andere chauffeurs, alle vrijwilligers en de ontvangst op de visafslag, ook die mensen heel hartelijk bedankt. Jullie hebben er weer een topdag van gemaakt. groetjes van Sabrina en Jacqueline Kleijn ( moeder)
Meindert Jan de Boer schreef op 5 september 2016 om 08:49
Wat een mooie dag was het zaterdag. Het was genieten geblazen voor onze passagiers. Ze straalden allemaal stuk voor stuk ! Ik heb ze zien genieten ! Maar ook voor ons als chauffeurs was het fantastisch. Wat was / is t fijn om andere mensen zo blij te kunnen maken met een mooie tour met de vrachtwagen. . Het slotstuk was natuurlijk het mooiste. De tour door Urk. Wat stonden er een mensen langs de weg. We kwamen ogen tekort. Via deze weg wil ik graag een compliment uitdelen aan iedereen die meegewerkt heeft om deze dag te organiseren. Het was in 1 woord geweldig. Ontvangst , lunchpakket , begeleiding naar de juiste plek om je bijrijder op te halen, maar ook tijdens de rit. En ook na afloop op het terrein van de visafslag was ook alles perfect voor elkaar. GEWELDIG. Ik was er van onder de indruk alsook vele collega's. Wat is dit ook een mooi doel om te steunen om zo onze andersbegaafde medemens een fantastische dag te bezorgen. HARTELIJK BEDANKT !